DoktorTakvimi
Hasta/danışanların dikkatini çekin ve takviminizi basitleştirin
Randevuları online olarak alın ve hekim/uzman profilindeki görüşleri okuyun
Görünürlüğünüzü artırın ve daha fazla hasta/danışan çekin
Sorunsuz operasyonlarla zamandan tasarruf edin
Hekim ve uzmanlar için profil
Kurumlar için profil
İletişim Çalışmaları
Web sitesi
Media 360
Başarı hikayeleri
Hekim ve uzmanlar, DoktorTakvimi sayesinde işlerini nasıl büyütüyorlar siz de keşfedin
Başarı hikayeleri
Hekim ve uzmanlar, DoktorTakvimi sayesinde işlerini nasıl büyütüyorlar siz de keşfedin
E-kitap
Instagram'da hasta ve danışanların dikkatini çekmek için 25 viral kanca
E-kitap
Instagram'da hasta ve danışanların dikkatini çekmek için 25 viral kanca
Erkan AYDIN, Psikolog, Aile ve Çocuk Danışmanı. 2003 yılı Near East Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. 2005’de Analiz Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurdu. Çalışmalarını aile, birey, ergen ve çocuklar üzerinde yoğunlaştırdı. Bu alanlarda eğitimler ve seminerler verdi. Bireysel psikoterapiler ve aile terapileri uyguladı. 2012’de Kadıköy’de MAİ Psikoloji’yi kurdu. İFTİ Psikoterapi’nin uzmanlara yönelik verdiği EFTA-TIC (Avrupa Aile Terapisi Derneği Eğitim Birimi) tarafından onaylı ‘Aile ve Çift Terapileri’ sertifikası sahibidir. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, sertifikalı aile danışmanıdır.
Profile Git >>Benim kişisel deneyimlerimi aileler de yaşıyorlar. Durumlarının farkında olarak agresif, kırıcı konuşmalardan, inatlaşmadan ve çatışmalardan kaçınmaları gerekir. Aynı durumları, hisleri karşısındaki insanın da yaşayabileceğini idrak ederek destekleyici, ilgili, anlayışlı, samimi ve iletişime açık bir tutum sergilediklerinde daha sağlıklı iletişim kurabilirler.
Sağlıklı insanlar arasında sağlıklı, samimi, doğal ilişkiler olur. Temelleri sağlıklı atılmış bir ilişkide çiftlerin birbirlerinin arzu ve isteklerine cevap vermeleri eşlerin ilişkide yalnız hissetmemelerini sağlar. Bu şekilde doğal akışa set çekilmeyen bir ilişki sağlıklı sürdürülebilir. Tüm bunlar olduğunda çiftler özel alana saygı gösterebilecek bilinçtedirler zaten.
Çocukların kaygılarını arttırmamak adına virüsle ilgili yaşanan ölümlerle ilgili yayınlardan uzak tutmak, bunlar üzerine yanlarında konuşmamak gerekir. Biraz daha otoritenin gevşetildiği arkadaşça yaklaşımlar, gerektiğinde ebeveyn rolünden sıyrılıp kaliteli oyun arkadaşı da olabilmek çocukların süreci daha rahat atlatmalarını sağlayabilir.
Ailelerin online eğitim konularında bilgi sahibi olmaları ve çocuklarının anlayamadıkları konuları tespit edip bu konuları onlarla birlikte anlamaları, oturup bu konuları çocuklarına çalıştırıp anlatmaları çocuklarının geri kalmalarını engelleyecektir. Tabi kendi odasında gürültüden uzak, kardeşleri tarafından engellenmediği, aynı sınıf ciddiyetinin odasında da sağlanabildiği bir ortam gerekli.