Eyl 19, 2024

Online Randevuları Tercih Etmeniz İçin 4 Neden


online randevu

Online randevu sistemleri, modern teknolojinin sunduğu imkanlarla birlikte artık geleneksel yöntemlerin önüne geçiyor. Peki, hastalar neden online randevuları daha çok tercih ediyor? Yapılan araştırmalar, hasta ve danışanların büyük bir kısmının (%74'e kadar) bu sistemi kullanarak randevu almayı arkadaşlarına ve ailelerine tavsiye ettiğini gösteriyor. Online randevuların sağladığı hız, kolay erişim ve esneklik, zaman yönetimini daha iyi yapabilmelerini sağlıyor. Üstelik, sadece zamandan kazanmakla kalmıyorlar, aynı zamanda uzun telefon görüşmeleri ve hastane bekleme sürelerinden de kurtuluyorlar. Siz de online randevuların sağladığı bu avantajları keşfedin ve hasta/danışanlarınıza da bu yöntemin faydalarından bahsetmeyi unutmayın.

Online randevuları tercih etmeniz için 4 neden ⬇️

1. Online profilinize olan tek bir ziyareti bile kaçırmayın

Çoğu hekim veya uzmanın muayenehanesi günün 24 saati açık olmayabilir, fakat DoktorTakvimi'ndeki profiliniz her zaman erişime açık! Hasta ve danışanlarınız haftanın 7 günü, 24 saat boyunca randevu alabilirler. Bu sayede, akşamları ya da tatil günlerinde sizden randevu almak isteyen kişileri kaçırmazsınız. Ancak bunun mümkün olduğunu bilmeleri önemli! Profilinizde bu kolaylığı sunduğunuzu onlara mutlaka hatırlatın ve her an ulaşılabilir olmanın avantajını yaşayın.

2. Hasta ve danışanlarınız sizden kolayca randevu alsın

İnternetten alışveriş yapıyor, film izliyor ve otel rezervasyonlarımızı kolaylıkla yapıyoruz. Aynı şekilde, sağlık alanında da online randevu almanın ne kadar hızlı ve pratik olduğunu keşfetmek mümkün. Araştırmalarımız, hasta ve danışanların telefonda arayıp beklemekten hoşlanmadıklarını açıkça ortaya koyuyor. İnsanlar, zaman kaybetmeden ve zahmetsizce randevularını almak istiyorlar.

Verilerimiz de bu durumu destekliyor: Sitemize gelen ziyaretçilerin %30’u 50 yaş ve üzeri kişilerden oluşuyor, bu da yalnızca gençlerin değil, her yaştan bireyin online randevu sistemini tercih ettiğini gösteriyor. Bu önemli kitleyi kaybetmeyin! Onlara da online randevu almanın ne kadar kolay olduğunu anlatın. Hastalarınıza ve danışanlarınıza zaman kazandırarak hem onların hayatını kolaylaştırır hem de sizin sunduğunuz hizmeti tekrar seçme olasılıklarını artırırsınız.

3. Sizin için gerçekten önemli olan şeylere zamanınız kalsın

Telefonda saatlerce vakit harcayarak aramalara yanıt vermek ve randevu almak yerine, bu zamanı kendiniz için kullanmaya ne dersiniz? Genellikle bu işi başkasına mı devrediyorsunuz? O halde, ekip arkadaşlarınızın da zamanını daha verimli kullanmalarını sağlayabilirsiniz. Hasta ve danışanlarınızın hızlıca online randevu almasına imkan tanıyarak hem onların hem de sizin zamanınızı boşa harcamayın. Online randevularla tüm süreç daha pratik hale gelsin, siz de kazandığınız zamanın tadını çıkarın!

4. Çağrı yönlendirme ile cevaplanmayan aramanız kalmasın

Hasta/danışanlar telefonda sizinle direkt olarak iletişimde olmak isterler. Çoğu zaman sunduğunuz hizmetler ve uzmanlıklar hakkında da ek bilgi talep ederler. Ne yazık ki hastalar zaman kendileriniçoğu zaman sıra beklerken buluyor, bazen de bu nedenle aldıkları randevularından vazgeçiyor ve başka bir hekim/uzmanı tercih ediyorlar. Tüm çağrılarınızı etkili bir şekilde yönlendirin, hiçbir çağrı yanıtsız kalmasın. Bilgi ve randevu talepleriniz, profesyonel çağrı merkezi desteğiyle hızlı ve eksiksiz bir şekilde karşılanırken, gereksiz çağrılar iş yükünüzü azaltacak şekilde filtrelensin. Böylece, her aramanız kontrol altında ve organize bir şekilde yönetilsin, siz de zamanınızı daha verimli kullanabilin. 

 

E-book Online İmajınızı Güçlendirin! E-kitabı şimdi indirin!  

 

*Tüm veriler Docplanner 2020-2021'in dahili küresel araştırmalarından alınmıştır*