Mar 2, 2021

Online randevu takvimine sahip olmanın 8 faydası

online randevu takvimi

Bulut tabanlı bir yazılım olan online takvim uygulaması DoktorTakvimi.com'un profesyonel üyelere verdiği bir hizmettir. Entegrasyon sayesinde tek bir saatte tek bir randevu sistemi ile çalışarak gününüzü daha rahat planlamanıza yardım eder, hasta ve danışanların randevu alma ihtiyaçlarına 7/24 çalışma prensibiyle karşılık verir. Peki online randevu takviminin detayları nedir, nasıl çalışır ve neleri kolaylaştırır?

Online takvim

1. Zamandan tasarruf ettirir

Hasta ve danışanların aldığı randevuların buraya işlenmesiyle, her randevu saatine ve detayına istenilen zamanda oldukça kolay bir şekilde ulaşılmasını sağlayarak zamandan tasarruf ettirir. Randevu takviminize ulaşan hasta ve danışanlar buradan direk randevu alarak hem kendi zamanlarını hem de sizin zamanınızı daha verimli bir hale getirirler.

 

Online takvimi keşfedin »

2. Randevularınızı kolayca yönetebilirsiniz

İnternet bağlantısının olduğu her yerden online randevu takviminize kolayca erişebilir, gün içindeki planlarınızı daha etkili ve kolay yönetebilirsiniz. Randevu alınmasını istediğiniz uygun gün ve saatleri online randevu takviminde belirleyebilir ve rahatça değiştirebilirsiniz.

3. Mobil uygulaması ile randevularınıza istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz

DoktorTakvimi takvim uygulaması ile randevularınızı kontrol edebilir, yeni randevular oluşturabilir ve hasta/danışan bilgilerini tek bir yerden görüntüleyebilirsiniz. Gün içindeki randevularınızın bir özetini görerek istediğiniz zamana tek bir tıkla randevu oluşturabilir, hasta ve danışanlarınızın detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Randevularınızı kontrol edin

4. Hasta ve danışan bilgilendirmesini daha kolay yaparsınız

Sistem sayesinde hasta ve danışana randevularından önce, belirli aralıklarla hatırlatma maili ve sms gönderilir. Online randevu takvimi, sizin bir asistanınız gibi hareket ederek hasta ve danışanlar ile gerçekleşen randevu iletişimini daha etkili bir şekilde bir süreç haline getirir.

5. Randevusunu unutan hasta ve danışan sayısını azaltır

Randevular hasta ve danışanlar tarafından aynı gün içinde alındığı gibi, günler öncesinden de alınabiliyor. Bu durum hasta ve danışanın randevusunu unutmasına neden olurken ilk maddede önemini vurguladığımız zaman yönetimini düzensizleştirebiliyor. Fakat hatırlatıcı mailler ve smsler ile bu durumun önüne geçilmesi ile hasta ve danışanların randevularına katılım gösterme motivasyonları artıyor.

6. 7/24 aktif kalarak, en etkili yardımcınız olarak hareket eder

Online randevu takvimi, sizin belirli günler ve o günlerdeki uygun saatlerinizi belirlediğiniz bir sistemdir. Saat kaç olursa olsun sizden randevu almak isteyen hasta ve danışanlar, online sağlık araması yaptıklarında sizin takviminize ulaşarak kendilerine en uygun saati belirler ve randevularını oluştururlar.

7. Google ve Outlook takvimi ile olan senkronizasyon sayesinde her şey bir arada!

Online randevu takvimi ile hali hazırda kullandığınız bu iki takvimden birini senkronize edebilir, randevular ve iş dışındaki aktivitelerinizi de buraya ekleyebilirsiniz. Böylelikle tüm gününüzü planlamak için ayrı ayrı uygulamalar kullanmak yerine, her şeyi bir arada görebilir ve etkinliklerinizi ona göre planlayabilirsiniz.

8. Facebook ve kendinize ait web sitenizden de randevu verebilirsiniz

Online randevu takvimini sadece tek bir yerde kullanmak yerine, online görünürlüğüzü artırmaya yardımcı olacak şekilde kendinize ait Facebook sayfanız ve web sitenize ekleyerek, hasta ve danışanların size farklı kanallardan da ulaşmasını sağlar.

Online randevu takvimine dair ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki butona tıklayabilir, takvim hakkındaki videomuzu izleyebilirsiniz.

 

Online takvimi keşfedin »