Hakkınızdaki Görüşleri 5 Adımda Nasıl Geliştirebilirsiniz?

Hakkınızdaki Görüşleri 5 Adımda Nasıl Geliştirebilirsinizİnternetin bu kadar önemli bir çağda, herhangi bir tatile gitmeden ya da restoranda yemek yemeden önce internetteki yorumları kontrol etmeyeniniz var mı? 

Daha öncesinde bir ürün veya hizmet hakkındaki görüşleri sadece arkadaşlardan ve aileden gelen ağızdan ağıza bilgi sayesinde öğrenmek mümkünken, şimdi internet sayesinde herhangi bir ürün veya hizmetin farklı kaynaklardan değerlendirmelerini bulmak mümkün. 

Sağlık alanında da yorumların önemi giderek artıyor. Search Engine Land tarafından hazırlanan bir rapora göre, hastaların %72'si randevu almadan önce bir tıp merkezinin incelemelerine başvuruyor ve %88'i incelemelere kişisel tavsiye kadar güveniyor.

Bu, bir hemin veya uzman olarak, online itibarınızı artırmanıza ve yeni hastaların/danışanların profesyonel tercihleri ​​olarak sizi seçmelerine yardımcı olmak için hastalarınız arasında fikirleri yaymanızın önemli olduğu anlamına gelir. Biz de bu yazımızda sizinle bunun önemine ve geliştirmek için yapabileceklerinize dair 5 yol paylaşacağız. 

Nasıl Daha Fazla Online Hasta/Danışan Görüşü Alırsınız? 

1. Muayenehanenizde Görüş Toplayın 


Pek çok profesyonel, hastalarına ve danışanlarına muayene deneyimleri hakkında bir görüş bırakabileceklerini söylemekten kaçınır çünkü bunun ters tepebileceğini düşünürler. 

Bu anlamda, DoktorTakvimi’ne bir hekim veya uzman olarak kaydolduğunuzu ve hastaların ziyaretten sonra görüşlerini yayınlayabileceklerini görsel olarak gösteren materyallere sahip olmak, size veya asistanınıza ihtiyaç duymadan bu olasılığın farkına varmalarını sağlayacaktır.

2. İşletme girişinizi Google Benim İşletmem'de oluşturun 


Google Benim İşletmem'de sorgunuz için bir giriş oluşturduysanız, kullanıcılar sizi bulabilecek ve tavsiye arayan herkesin görebilmesi için hakkınızda yorum yapabilecektir. Bu görüşlerin gerçeğe uymaması durumunda ortadan kaldırılamayacağını ancak sorgunuz için dosyayı talep ettiğiniz sürece yanıtlanabileceğini bilmeniz önemlidir

3. Hastalara/Danışanlara Otomatik Hatırlatıcılar Gönderin 


Giderek daha fazla hasta ve danışan bir uzmandan randevu almak için DoktorTakvimi’ne yöneliyor ve daha sonra görüşlerini platformumuzda yayınlayarak deneyimlerine değer veriyor. Bu, büyük ölçüde DoktorTakvimi’nde sizin gibi hekim ve uzmanlara, uygulamanızı ilerletmek için en iyi araçları sağlamaya çalışmamızdan kaynaklanmaktadır. DoktorTakvimi ajandasının en büyük avantajlarından biri, hastalara sizin hakkınızda ve konsültasyondaki deneyimleri hakkında bir görüş bildirmeye davet eden otomatik hatırlatmalar gönderme olasılığıdır. Bütün bunları, en samimi iletişim araçları e-posta ve SMS aracılığı ile yapabilirsiniz. 

Şu anda, DoktorTakvimi’nde 420.000 hasta/danışan görüşü yer almakta. Bu, giderek daha fazla kullanıcının bir uzman seçmek için platformumuza yönelmesinin en büyük nedenlerinden biridir

Hatırlatıcılarımızı keşfedin4. DoktorTakvimi Eklentisini Profesyonel Web Sitenize Ekleyin

Eklenti, belirli bilgileri görüntülemek için bir bloga veya web sayfasına eklenen küçük bir eklentidir. Bir web sayfanız varsa, sitenizi ziyaret eden tüm kullanıcıların profilinizde yayınlanan görüşlere bakabilmesi için neden DoktorTakvimi eklentisini eklemiyorsunuz? 

Bunu, mevcut birkaç seçenek arasından seçim yapabileceğiniz "Profilimin tanıtımı" bölümündeki özel alanınızın "Profili düzenle" bölümünden yapabilirsiniz; Bunların arasında, hastaların profilinizde yayınladığı görüşleri göstermek için tasarlanmış DoktorTakvimi eklentisi vardır. Bu şekilde sizi ziyarete gelen bir hastanın muayenesinden ayrılma ihtimalini artırmış olacaksınız.

5. E-Posta Pazarlamasını Kullanın 


Yukarıda da belirttiğimiz gibi; Hastalarınız ve danışanlarınız arasında görüş belirtmeyi yaymak istiyorsanız, bunu neden e-posta ve SMS gibi en samimi iletişim yollarından biriyle yapmıyorsunuz? Bu tam olarak DoktorTakvimi gündemindeki yeniliklerden birisi! 

Sizin seçtiğiniz hastalara ve danışanlara mesajlar göndererek onları haberler, promosyonlar, periyodik incelemeler ve istediğiniz diğer iletişimler hakkında bilgilendirmenize olanak tanıyoruz . Bu profiller için ücretsiz olarak sunulan hasta kampanyaları da mükemmel bir sadakat oluşturma aracıdır çünkü tüm hastalarınıza rahatsız edici olmayan bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olur ve onlara istediğiniz mesajı göndermenizi sağlar.