Yeni Özellik: Artık Kendinize İleri Tarihli Randevu Hatırlatıcıları Koymak Mümkün!

Hastaları ve danışanları en uygun doktorlar ve uzmanlarla buluşturan sağlık platformu DoktorTakvimi’nin uygulamasına yepyeni bir özellik eklendi! Artık ister bir doktoru/uzmanı da dahil ederek ister sadece kendinize özel hatırlatıcılar ekleyebileceksiniz! Öncelikle gelin bu yeni hatırlatıcıların özelliklerine hızlıca bir bakalım:

  • Kendinize 1 yıla kadar ileriye dönük randevu alma hatırlatıcısı koyabilirsiniz.
  • Uygulamada hem ana sayfada hem de ziyaret detayları kısmında hatırlatıcı kurulumunu görebilirsiniz.
  • Hatırlatıcıyı randevu almak istediğiniz branşa ve doktora göre önceden seçebilirsiniz.
  • Hatırlatıcınızın size randevu almayı hatırlattığı gün kendinize hemen hızlıca uygun bir doktor veya uzman bulabilirsiniz.

Sağlık ile ilgili küçük veya büyük pek çok problem çoğu zaman başlarda önemsemeyebiliyoruz. Özellikle sağlığımızın tehlikede olduğu ya da ağrı hissettiğimiz anlarda yapılması gerekenler aklımıza gelse de bunları hissetmediğimizde yapılması gerekenleri öteleyebiliyoruz. Böylece teşhis için veya tedavi sürecini başlatmak için geç kalınabiliyor. Ya da doktorların ve uzmanların ileriye yönelik söylediklerini unutuyor veya önemsemeyebiliyoruz. 

yeni-özellik


DoktorTakvimi’nin yeni hatırlatıcı özelliği sayesinde uygulamaya girdiğinizde kendinize ileriye dönük hatırlatıcılar kurarak sağlığınızı ertelememeyi hatırlatabilirsiniz. Örneğin bir kontrol ya da tedavi sürecini bitirdiniz ancak uzmanınız takip edilmesi gereken bir konu gördü ve size birkaç ay sonra tekrar baktırmanızı gerektirecek önerilerde bulundu. Böyle bir durumda bunu unutmak ya da problem görmediğiniz için ertelemek oldukça mümkün. Ancak hemen kendinize bir hatırlatıcı kurup vakit geldiğinde konuyu kendinize hatırlatabilirsiniz.

Hatırlatıcı özelliğini 1 yıl içerisinde istediğiniz bir zamana ayarlayabilirsiniz. Yalnızca bir uzmanlık seçmeniz yeterli. Bu sayede uygulama cihazınızda yer aldığı sürece vakti geldiğinde almanız gereken randevular size hatırlatılacak. Ayrıca size randevu almanız gerektiğini hatırlattığında bunun için özel bir uzman aramanıza da hızlı bir şekilde yardımcı olacak. Yani hatırlatıcı uyarısını aldığınızda hızlı bir şekilde randevu almak istediğiniz alana ait uzmanları aratarak randevunuzu alabileceksiniz.

Hatırlatıcı özelliğini çok yoğun olduğunuz ve randevu almaya kendinizi hazır hissetmediğiniz bir dönemde sizi harekete geçirmesi adına yakın bir zamana da kurabilirsiniz. Böylece ertelemeye çalıştığınız probleminizin çözümüne sizi yaklaştıracak bir uyarıcı edinmiş olursunuz!